30.11.2011 г.

Услуги за бизнесмени, които желаят да развиват търговия на едро с продукти от и към Гърция, Франция, Италия, Русия и др. държави

Начин на действие и организиране на процеса:
* Представяне на официална форма-запитване за определен продукт с точно описание на продукта, качество, сертификат, количество и опаковка (като напр. ISO, HASP, Organic Farming) от страна на купувача.
* Търсене и намиране на съответния продукт или производител и предоставяне на следните пакети с информация от нашата компания. Услуги:
1.      Пакет „Инфо-бизнес +” - LEDS, пряка телефонна или лична връзка (от наша страна) с производителя на исканата стока или бизнесмена; изискване на пълна информация за качеството, сертификата, количеството и др. на продукта; предлагаме Ви юридическа, техническа, консултационна поддръжка през целия етап на сключване на сделката; уреждане на цялата необходимата документация с помощта на юристи, преводачи, счетоводители, нотариуси, консултанти, агрономи и др. сътрудници. Услугата се предоставя БЕЗПЛАТНО .....
с цел по-нататъшна стабилна връзка и сътрудничество с определена фирма или физическо лице.
2.      Пакет „Инфо-бизнес 1”- пряка телефонна или лична връзка (от наша страна) с производителя на исканата стока или бизнесмена; изискване на пълна информация за качеството, сертификата, количеството и др. на продукта; предлагаме Ви юридическа, техническа, консултационна поддръжка през целия етап на сключване на сделката; уреждане на цялата необходимата документация с помощта на юристи, преводачи, счетоводители, нотариуси, консултанти, агрономи и др. сътрудници. Услугата се предоставя безплатно в началния стадий, като при извършване само на първата сделка се удържа процент комисионна и от двете страни.
3.      Пакет „Инфо-бизнес Real Estate”- търсене и намиране на подходящия за Вас имот (апартамент, къща, вила край морето, парцел за строеж, обрабтваема земя и др.); организиране на всички технически, юридически, нотариални документи; поддръжка при евентуално отпускане на жилищен кредит (уреждане на пълната процедура), както и пълна поддръжка през целия процес на покупко-продажбата.

Няма коментари: